måndag 21 mars 2011

Dream Track 2011

Så har helgen gått och Dream Track 2011 är avklarad. Så roligt det var; träffa många av de människor man bara läser inlägg av, köra tåg på drygt 80 meter moduler och imponeras av andras jobb! Jag hade faktiskt så roligt att jag nästan glömde ta kort... Här är ett urval:
Y1 i Fredriksdal.

T43 med virkeslastade Oms-vagnar i Schönbach! Undras om han hade trafiktillstånd... ;-)

En miljöbild från en av Olle Frykmos moduler, ett antal fritidshus i olika stadier av förfall. Riktigt snyggt gjort! Fler bilder finns här, för den som vill se.

Fast allt var inte odelat positivt. Vid ett trafikspel skulle mitt BR 218 dra ett enhetståg från ena änden av banan till den andra och sedan tillbaks, och lokförare blev en dansk. När enhetståget kom tillbaks drogs det inte av mitt lok, det var ersatt av ett danskt MY. Jag hörde aldrig varför, och jag frågade inte heller. Men jag gissar att det dels berodde på att mitt lok inte gick perfekt i kombination med att mitt handtag, ett Uhlenbrock Fred, dummar sig. Jag har mailat Uhlenbrock i Tyskland för att fråga om man kan få firmwaren i handtaget uppdaterat, men med tanke på att handtaget är ca 12 år gammalt så förväntar jag mig nästan ett nej som svar. Vad gäller loket så tror jag att det enda som kan få det att gå bättre är ett motorbyte, men det tar jag någon annan gång. Jag vill fortsätta njuta av upplevelsen i Habo!

P.S. Jag har bokat tredje helgen i mars 2012 redan, men frugan vet inte om det än... ;-)

3 kommentarer:

Bengan sa...

Jag har också bokat DT2012 :)
Och du: vad roligt vi hade!!!

Tobias sa...

Fina bilder. Jag glömde ta kort överhuvudtaget. Tur att pappa var med...

Linda Horn sa...

Jaså du!! Det har du gjort, va?!?! Och när tänkte du berätta det??? Jaja, bara det inte krockar med min scrapträff så! ;-)

Hihihi, puss älskling!